|
|||||||
| FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() Fazla söze gerek yok sanırım.
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Tebrikler Tago
|
||||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
tebrıkler taygun cupra harika görünüyor.dahada irileri denkgelir inş.
|
||
|
|
|
#4 | |||
|
Guest
|
Sapık sabahın köründe balığa gidiyo heralde : )
Rüyasında bile balık görüyo.. Alıntı:
|
|||
|
|
|
#5 | |||||
|
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kardeşim tebrik ederim harika umarım kiloluklarını avlıyacaz seninle |
|||||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
tago tebrik ederim.izmire geldigim zaman bi av partisi düzenliyelim senle
![]() |
||
|
|
|
#7 | ||||
|
Miço ![]()
|
tebrıkler tago ee koro şefıde gıttı sırada kım var
|
||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Heyyyttt be ne gündü o gün
Sabah daha ağarmadan genç yaşımızda sahilde olta atmak ne kadar güzel bir duyguydu bizim için sanırım bu avı kardeşimle beraber yapalı 2.5 sene oldu özledim o günleri be bu sezon açılsın yine karataşta av yapalım taygunum özledim oraları balığını yemesekte spor olsun tutar salarız..İshak abim anıların depreşmesinde etkili olduğun , konuyu tazelediğin için teşekkür ederim ![]()
|
|
|
|
#9 | |||
|
Kaptan ![]()
|
.......................genç yaşımızda sahilde olta atmak ne kadar güzel bir duyguydu ......................
Amanda aman...Bak sen... .Leyn genç adamlar artık siz büyüdünüzmü ki.....![]() Sizi gidi isparozlardan sorumlu devlet bakanlarım sizi....Sizi sevmeyen ölsün be... Hele bir havalar ısınsın....Ah iğdeler ah....Hele bir çiçek açmaya başlayın...Aha o zaman çupra kıyılamış demektir...Özledim be yahu...![]()
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
..Ama harbiden o günleri özledim ben yaa karataşın balıkçıları bellidir 40-50 yaş üzeri balıkçılar bi biz sabahın kör şafağında olta atan gençlerdik son zamanlar hepsi tanımaya başlamıştı bizi heryeri öğrenmiştik gelip anılarını anlatıyorlardı bize ahh ahh kanım kaynadı yine Bu sene yine öyle güzel anıları dinlemek istiyorum ben![]()
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|