![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tüm Rastgelsin üyelerine merhaba,
Bir kaç ay önce 5 yıldır ara vermiş olduğum amatör balıkçılığa geri döndüm ve amatör kıyı balıkçılığıyla uğraşmaya başladım. Bu alan daha önce ilgilenmediğim bir alan olduğu için ve Antalya bölgesinde denizde amatör kıyı balıkçılığı avlaklarını bilmediğim için genelde avlardan boş dönüyorum. Bu sebeple sık sık forumlardan yeni bilgiler edinmeye çalışıyorum. Herkese bereketli avlar ve sağlıklı günler dilerim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakkı kardeşim, rastgelsin ailesine hoş geldin.
Keyif alacağından eminim. Kalıcı paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim, umarım ileride ben de yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabilecek bilgi ve tecrübe birikimine kavuşabilirim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaslar herkese rastgelsın
Ben izmirdenn Balık tutmak bir tutku bende . ızmırde tekne ıle acılacagımız bir organizasyon yapıyormusunuz ?? |
|||
![]() |
![]() |