![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar ben discus serkan karınca ve paşa team ekibinin arkadaşıyım artık kabul ederseniz bende aranızdayım. balık tutmayla fazla ilgilenmem ama tutulmuşları itinayla temziler leziz şekilde pişirir afiyetle yerim
![]() ![]() herkeze rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() neyse bilader aramıza hoşgeldin ![]() demekki serkan kendini kurtarmaya çalışıyo ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldin Nejat,balığı yakalamak kadar pişirilmeside ustalık ister özel tariflerini bekleriz.Rastgele.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anlaşılan tam Eşbab' tansın. Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz,bu aralar balık yok ama muhabbet çok.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Nejat kardeşim aramıza hoş geldin..
Desene bir dostumuz daha bizlere buradada eşlik edecek.. Haydi bakalım Serkan bir yere Kıpırdayamaz artık.. Seni görelim sahalarda.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Nejdet kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Balık temizleyip pişirmesini biliyor ve seviyorsan mutlaka bana takıl her gün doya doya balık yeriz.Çünkü ben tutmasını seviyorum temizlemesi ve pişirmesini pek sevmiyorum.Böylece ikimiz bir bütünü tamamlarız...
![]() |
![]() |