|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım, haftalardır elime olta değmediği için '' yetti gari '' deyip,baraber balığa gittiğim arkadaşlarımdan bir olan Tahir'i arayıp , kıyıdan bir organizasyon yapmak için bir teklif götürdüm.Zaten bayram izinine çıkmadan önce bayram için bir şeyler yapaliriz diye de konuşmuştuk.Nasip olursa yarın sabah 07.00 gibi buluşup şanşımızı deneyeceğiz. İnşallah yağmur filan yağmaz da,en azından bir şey tutamasak bile biraz hava almış ve sterisimiz atmış oluruz.Evde otur allah otur....Kocadım valla.....
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak fazla canını sıkma,bereketli avlar olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rastgele İshak abii...Gittiğiniz yer hakkında bizi bilgilendirebilir misin??
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Mehmet Hocam evde otur otur...Vallahi '' kısmetini bekleyen ev kızı ''gibi oldum
![]() ![]() Sevgili Ersen, tam olarak nereye gideceğimize sabah rüzgarın yönüne bakarak karar vereceğiz.Ama inşallah bir aksilik çıkmaz ve nasip olurda gidersek dönüşde ayrıntılı av raporu vereceğim...... Bu mesaj en son " 01-01-2007 " tarihinde saat 19:36 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim haydin rastgele hava yağmur diyor aman dikkat ıslanma
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Ishak abicim rastgelsin, biz de biraderle bayramin son gunu gidiyoruz anca
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() rastgelsin ishak abi ...maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz....
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abi ilk resimde soldaki kucuk adacigin solu biim avladigimiz yer. Yalniz burada cok erken gitmek laizm zira gece cok iyi balik yapiyor
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Abdülhamit kardeşim, sen maceradan bahsediyorsun ; ben ise kuruduk diyorum. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() pazar günü balığa gidiyorum, her gittiğimde kıyıdan balık almışımdır eğer balık çıkmasın Mert'den bilirim, karışmam..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yetti gari 2 | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 08-01-2007 22:18 |