|
|||||||
| Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Selamlar..Ben Muhammet Yılmaz Sakarya'dan. Yaz aylarında izinde Didimdeyim.Nasip olursa bu Temmuz Başında emekli olacağım ve Didime yerleşeceğim.Tatlısu balıkçılığında fena değilimdir
Fakat Deniz balıkçılığında fazla tecrübem yok..bu yüzden sizlere danışacağım ve tecrübelerinizden yararlanacağım bir çok konu olacak.Herkesi sevgiyle selamlıyorum...Rastgele...!
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Hoşgeldin Muhammet,keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
|
|
|
|
#3 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Aramıza hoşgeldiniz. Didim denizi ve kumsalıyla çok güzel bir tatil beldesi ayrıca balık açısındanda oldukça zengin..Emekliliğinizde keyif dolu güzel avlar diliyorum.
|
|
|
|
|
#4 | |||||
|
Banned
|
Aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
|
|||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim..Güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum..Rastgele..!
|
|
|
|
#6 | |||||
|
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Muhammet abi.
Bu yaz birkaç gün de olsa Didim'de kalma niyetimiz var. Bakarsın denk geliriz bir yerlerde ![]() Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
hoş geldin keyifli forumlar o kadar güzel bir yer ki didim tam isabet.. hayırlısı
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|