|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
merhaba arkadaşlar 01,05,2011 pazar günü balığa gitmeye karar verdim ama fabrikadaki arkadaşlarımı ikna edemedim 2 haftadır başlarını yiyorum bi türlü denk gelemedik.ama benim kurtlar kaynıyor tabi.neyse 2 arkadaş ayarladım ve gece 3.30da apo babayı yatağından kaldırdım botu yüklemek için allah razı olsun bi kerede isyan etmez
neyse yükledik ve manisadan çıktık yola yemlerimizi aldık menemenden doğru eski foça kosova koyuna geldik apar topar botu çıkardık şişirmeye başladık arada pompa arıza çıkarıyor ama çalışıyoruz ve herseyiyle hazırırz saat 05:50 de sudayız kimsecikler yok deniz uyuyo daha herzman gitiğimiz kerterize götürdüm arkadaşlarımı çapayı attık 5 dak sora istavrit geldi arkadan bi tane daha derken kamış yattı allahım buda ne böle derken dehasal bi sarı kanat yüzümüz gülüyorr sardalya yemlerimiz bozuk olmasına rağmen iyi iş yapıyordu.istavrit kesti mercan başladı. çok güzel bi vuruş aldım çok güzel basıyordu bota aldım ki güzel bi mercan 3,5 derken balık kesti bi anda.15 ,20 dak sora karagöz başladı 4 parça balık aldıktan sora balık iyice kesti yer değiştrdik ama tık yokk hava biraz bozdu gibi baya bi yer değiştirdik ama yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 09-05-2011 " tarihinde saat 08:48 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Rasimler eklendi.. |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Fotolarda sıkıntı yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
|
||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
ewet yaşadıımatamıyorum hatta gönderende sizin adınız yazıyr anlamadım
|
||||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Cigo kardeş, anlaşılan güzel bir av yapmışsınız. Güzelde paylaşım olmuş.Resimlerde olsa daha güzel olurdu.
Ancak ben Cigo diye hitap ettim ama imza ayarlarını yaparsan, hitapta kusur etmeyiz. Selamlar.
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Çımacı ![]()
|
Alıntı:
merhaba abi hava bozmasaydı daha bereketli olurdu ama napalım nasibimiz bu kadarmış.tşkler. cigoda diyebilirsin abi sorun olmaz |
|||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bunu resimlerle süsleyebilirsen çok daha güzel olacak yardımcı olmaya çalışayım .0 535 5875786
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||
|
Çımacı ![]()
|
Alıntı:
![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Kaptan ![]()
|
genç kardeşim hemşerim. hem aramıza katılman, hemde av raporun için sana hoş geldin diyerek teşekkür ediyorum sevgilerimle.
|
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
|
||||
|