|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |||
|
Kaptan ![]()
|
çok güzel bir gün olduğu resimlerdende belli Övünç kardeş hepinizi yürekten kutlar daha güzel avlarınızın olmasını dilerim.
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık.
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||||
|
Kaptan
|
vaaaaaay vay vay
![]() ![]() ![]() övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler paşayı görünce benim bile iştahım açıldı herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.![]() yeğeeeeeeeeen ![]() tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu hizmet desen kusursuz çay varmı çay bana onu de sen hele balık olmasın ama çay olsun. ben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.![]() yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim. ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Üstad
|
Övünç'üm harika bir anlatım olmuş.Emeğine sağlık.Bak Tago çok güzel balık pişirir.Anilında salatası güzeldir.Bu güzellüklerle güzel bir gün geçirmişsiniz.Daha ne olsun...
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Çok keyifli bir gün olmuş.Yeni tekne de kardeşlerime hayırlı olsun,uğurlar getirsin inşallah.Rastgelsin..
|
|
|
|
#15 | |||||
|
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güzel bir gün olmuş.
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Övünç. Darası başımıza ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu isteriz ona göre repartuarını genişlet ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#17 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Süpersiniz,teknede muhabbet olmazsa çekilmez zaten,şansınız bol olsun.
|
|
|
|
|
#18 | |||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Bendeki repartuarda tamamen sanat müziğiydi Bülent Ersoy itirazım var derken bi baktık herkes bağırıyo ondan müzik güzeldi dedik zate Müzeyyen Senar, Zeki Müren'le geçti günümüz Bekliyorum abi her zaman repertuar 1 günlük iş olmadı kendimiz söyleriz ![]()
|
|
|
|
#19 | |||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Seni davet etmiyorum tekneye biliyosun İyi dileklerin için sağol dayı ![]()
|
|
|
|
#20 | |||
|
Tayfa ![]()
|
mükemmell bir zaman geçirmişsiniz
avınız bol ve nasibli olsun ... anıl ve taygun kaptan düşman çatlatıyorsunuzzz ![]()
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|