|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar ben mersinden ilker 86 doğumluyum bende bu balık merakı olduktan sonra hepinizle sık sık konuşuruz diye tahmin ediyorum
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar
![]() Ben de yeni katıldım bana formu kısaca anlatabilicek nerden nereye girebileceğim hakkında bilgi verecek biri varmı |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben Osman GENÇOĞLU 08-01-1970 Doğumluyum ....0 RH - Kan grubum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler bu aralar boş zamanım var ve olta balıkçılığınada hep ilgi duymuştum .
İnşallah sizlerinde yardımlarıyla en kısa zamanda bende formda raporlarımı paylaşırım . Bu arada bulunduğum bölge Kartal ve Ömerli Barajına yakın her iki yönede gidebilirim tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet uyarına eşekkür edeim..İsmim Levent Dinlegör 48 yaşındayım..
elk/elktr cnc/nc/plc Üretim Tezgahları Bakım Onarım. İstanbul Kartal leventdinlegor@hotmail.com.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eczacı Mete sitemize ve aramıza hoş geldiniz...İnşallah çok iyi vakit geçirirsiniz....paylaşımlarınızı bekliyorum
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#38 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hepinize teşekkür ederim...Umarım tüm av sever ve deniz dostu olan herkez gibi bende keyifli sohbetler ederiz..Ayvalıktan sevgi ve saygılar sunarım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni üye olan arkadaşlar.mümkünse AD,SOYAD ,YAŞ,YAŞADIĞINIZ İL v.b. bilgilerinizi girerseniz sizlerle daha güzel birlikteliğimiz olur.Bu uyarımı dikkate alacak olan tüm dostlara Rastgele.
![]() |
![]() |
#40 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Musa pehlivan
güvenlik görevlisi .çitci .kanatlı yetiştiricisi bıldırcın v.b özel .kendiişim . 0546 650 81 93 antalya aksu avlak bölgesi : Kundu lara aksu çayı baraj
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimize tavsiyeler surf ile normal kamış farkları | mazhar üzümcü | Tanışma | 2 | 22-09-2011 08:52 |
Üyelerimize tavsiyeler.2 {rüzgar ve kıyı yönü} | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 26-05-2011 21:49 |
Üyelerimize Tavsiyeler-(Takımlar) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 09-04-2011 14:56 |
Siz Üyelerimize Bir Soru | Necati ARAT | Videolar | 50 | 06-05-2010 07:41 |
Didimde kıyıdan av, Tavsiyeler | Aziz Azizoğlu | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 14-09-2007 11:26 |