|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |||
|
Kaptan ![]()
|
dostum adım okan izmir 1970
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#22 | |||
|
Oltacı ![]()
|
murat bey helal olsun size balıkçı dediğiniz böyle olmalı
bizde bir sefer bütün hazırlıkları yapıp mordoğan limandan açılacaktık uzun ada yakınlarına gittik hava bozuk, yaşlı bir balıkçı bize dediki (keşke dinleseydik yaşlı amcayı ) oğlum biz ekmeğimizi denizden çıkarıyoruz bak kahveye bütün balıkçılar kahvedeler hiç biri balığa çıkmıyor sizin ne işiniz var balıkta... ama bizdeki o azim var ya oraya kadar gitmişik 1 kasa sardalya yem almıştık ve her zaman denk gelmiycek bir yemdi bizi götürecek balıkçıya döndüm sordum usta dedim sen çıkarmısın ? bana gülümseyerek ben çıkarım dedi siz kendinize bakın korkmassanız çıkalım dedi ve sihirli sözcüğü söyledi bu ara bana (kormassanız çıkalım) bende dedimki arkadaşlara pilavdan dönenin kaşığı kırılsın atlayın tekneye yaşlı adam arkamızdan bakıyordu ve rasgele size gençler allah kolaylık versin dedi ve biz limandan ayrıldık. Gidiyoruz ama teknenin burnu bir denizin dibi ni, bir gökyüzünü gösteriyo laf aramızda hayatımda okumadığım kadar dua okudum teknede, ve karaya ayak bastığımda o yaşlı adamın elini öpücem dedim kendi kendime rüzgar şiddeti 8 miş (sonradan öğrendik ) ve gopezden başka bişiy de alamadık birde üstüne beni deniz tuttu ama sonra güzel bişiy oldu adama sardalyaları gösterdim ve gelin dedi size o sardalyaları güzel bi boklu kebap yapalım günün sonunu bu şekilde tamamladık ... Ama amca gerçekten çok güzel yaptı parmaklarımızı bile yiyorduk az kalsın yani kıssadan hisse : herzaman tecrubeye saygı göster ve işini şansa bırakma
saadettin Karahitay Bu mesaj en son " 24-12-2008 " tarihinde saat 13:39 itibariyle bird tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
|
|
|
|
|
#23 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Saadettin abi yani bu balıkçılık öyle birşey ki normal insanın bırak denize çıkmayı, denizin kenarına yaklaşamadığı günlerde bizi denizin kollarına sürüklüyor. Hakkaten bazen ben mazoşist miyim diye sorguluyorum kendimi
![]() Maceralı bir gün olmuş geçmiş olsun mu desem, sağlık olsun mu desem bilemedim ![]() Ama sonu güzel bitmiş...
|
|
|
|
#24 | |||
|
Oltacı ![]()
|
çok haklısın tahgun kardeş ama şunu söyliyim ben o gün bir daha patlak havada denize çıkmıycam diye tövbe ettim
tabii yinede belli olmaz tövbemi durum ve şartlara göre ve o anki ruh halime göre bozabilirim ![]()
|
|
|
|
#25 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
Alıntı:
|
||||
|
|
|
|
|
#26 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Teşekkür ederim Turgay bey.Zaten sadece onları çekerken yağmuru unuttuk.
|
|
|
|
#27 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#28 | |||||
|
Çımacı ![]()
|
Bu paşalar için yağmura değmiş doğrusu
Tebrikler...Keyifli av dileklerimle...
|
|
|
|
#29 | |||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Murat Abi, kusura bakma daha yeni gördüm mesajını.
Senin azmine hayranım, ne yağmur nede rüzğar hiç fark etmez. Senin botada otamatik sintine pompası koymak gerekiyor , balık tutarken birde su boşartmakla uğraşmayın. Yağmur olmasa herharde bot çupuralarla dolaçaktı. Tebrik ederim İnşallah birdaki sefere hava güzel olur.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
|
|
|
|
|
#30 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
Ama inan teknede avlanmaya alıştıktan sonra bot gerçekten adamın ayaklarının uyuşmasına sebep oluyor.Daracık alanda yemmi hazırlarsın,oltamı sararsın,balık kovasını nereye koyarsın vs vs.Ama işte konu paşa olunca nasıl oluyorsa katlanıyor insan. Geçen hafta sen çıkmadın sanırım.Hadi bakalım bu hafta şu meşhur kırmızıları görelim.Özledim valla kırmızı görmeyi.Rastgele.
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|