![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
denedim denemez olaydım almayın arkadaşlar bir köbek balığını bile ceker diyolar ama inanıngi gendi misinasını bile cekemiyor makarı sarmıyor balık vurdumu vurmadımı belli değil olta suda boşken saramıyorsun cocuklar bile kullanmaz ha bir güzel yanı var üce katlanıp heryere sıhabiliyor ama balık avıyla uzakta bile alkası datil günlerinizi berbat etmek isderseniz hemen alın tavsiye ederim bire bir insanı sitrese sokan olta tgrt pazarlamaya ınstant fisherman gipi bir olta insanlara satıp kantırdıhı için yazıklar olsun insanların samimiyetleri bu kadrta su istimal edilmez bu tarz malzemeleri satmaya devam ederlerse yakında o oltalarla gendileri balık avlayacaklar Bu mesaj en son " 04-05-2009 " tarihinde saat 19:56 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aman almayın alanın elinde kalıyor. Ben aldım kutusunu açıp oltayı açtım. Sapı elimde kaldı. İkincisini açtım. Atıyorum atıyorum gitmiyor. Çok atmaktan yalancı oldum. Sakınnnnnnnnnn almayın ve kanmayınnn. Ben yandım siz yanmayın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kurnaz kefaller için
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yorumlarınız için teşekkürler.
Bu oltadan birkaç adet almayı düşünüyordum, tespit ve deneyimlerinizi aktarmanız neticesinde vazgeçtim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben aldım çok kotu mısına az alıyor ve kalın mısına sarılmıyor sakın almaın
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hiç Solucani Saç Teli Veya Teel Ipine Dikerek Av Yapmayi Denediniz Mi? | murat hindi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 26-08-2006 11:48 |