|
|
#1 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
Merhabalar, Şener ben görevim nedeniyle Edirneye tayin oldum bu sene, 3 senedir muşta idim. Lüleburgazlıyım, İlk ve Orta öğrenimimi
derken şaka bir yana 3 senedir muşta sazan, caner ve alabalık avlamaktan sıkılmıştım. Gelir gelmez kendimi bildiğim bütün gölet, baraj ve derelere vurdum. Ama vurmaz olaydım. Balkanda bile insanların zor ulaşım yerlerindeki avlarda bile gördüğüm kirlilik üzerine utandım. Bir aydır trakyada gezmediğim yer kalmadı desem doğru olur. Bunları yavaş yavaş değişik konu başlıkları altında inşallah hep beraber tartışacağız. Tartışmakla kalmayıp sorunlara çözümde bulacağımıza inanıyorum. Özellikle tırıvırıcı paraşütçüler sizleri her yakalatığım yerde ayağınıza 50 kg. kurşun bağlayıp dip oltası yapacağıma emin olun...... Eh dolmuşum biraz be abi idare edin....![]()
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Kaptan
|
Şener bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
hoşgeldiniz şenerbey
|
|
|
|
#4 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Şener ojgeldın aramıza.
|
|
|
|
#5 | |||||
|
Banned
|
Aramıza hoşgeldiniz renk getirdiniz.
|
|||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Hoş geldiniz Şener bey keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|