|
|
#11 | |||
|
Kaptan
|
Mehmet abi maaşallah allah nazarlardan saklasın..
Mehmet boduroğlu abimede katılıyordum.. Bende ilk kez bir konu içerisinde foça ve sinaritin bir arada alduğu nu gördüm.. Bende tebrik ederim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Harika bir trofe Tebrikler
![]()
|
|
|
|
#13 | |||
|
Oltacı ![]()
|
tebrik ediyorum çok güzel bir balık yakalamışsınız bende böyle asil balıklara bayılıyorum darısı tüm avcı arkadaşlarımıza
|
|||
|
|
|
|
|
#14 | |||||
|
Banned
|
Muhteşem bir trofe olmuş.Paylaşım ve detaylı donanım bilgileri için teşekkür ederim.Avınız daim olsun.
|
|||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Eski foçamı acaba çünkü arkası ingiliz burnunu anımsatıyor orası ise güzel mera ama hala bana bir sinarit denk gelmedi bana kurşun takmadan alabileceğim bi rapala önerirseniz sevinirim.
![]() ![]() ![]() ![]() :soru :![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#16 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Mehmet bey tebrikler.
Hem fotograf müthiş hemde avınız. Hakikaten yakalamak ne kadar zevkli olur düşünmesi bile güzel. Ayrıca detaylı anlatım içinde ayrıca emeğinize sağlık. Selamlar... |
|||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
, piyasada 6m ye hatta 9m ye kadar dalarlı olanları var, izmir hisarönünde bir keresinde 12m ye kadar dalarlısını bulmuştum, ama sahte balık baya büyüktü almadım, 6m ve 9m li sahteleri kullanıyorum, ama bu sahtelerle (özellikle 9m olanla) ancak 12, bilemedin 15 m lerde avlanabiliyorum, dahası için kurşun gerekli, renk olarak ise amacın sinarit ise malum turunculu kırmızılı renkler olsun, gerçi diğer dip balıklarının da ilgisini çekiyor bu renkler, en güzeli karpuz lakabıyla tanınan "firetiger" sinarit avında vazgeçilmezlerdendir. Eğer dip sırtısı yapıyorsan yada yapacaksan sahteleri dipteki eriştelere yada kayalara taktırmamaya özen göstermelisin, buda ancak derinlik göstericiler ile ortadan kalkabiliyor, kurşunsuz olarak sahtenin ineceği derinlik ve gezdiğin derinlik birbirine uyumlu olmalı.İyi avlar dilerim, rastgelsin.
|
|
|
|
#18 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Çok tessür ederim bnde zaten bir tane fire tiger vardı ama daha hiç kunlanmamıştım ilk defa deniyeceğim artık sağolun
![]()
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Tebrikler çok yakışıklı bir av olmuş devamını dilerim.
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|