![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() MERHABA ARKADAŞLAR ,ÜYE ADIM GERÇEK ADIMDIR. 1969 düzce doğumluyum,halen düzce'de kurulu bulunan bir kuruluşun müdürlüğü görevini yürütmekteyim.evli ve 2 çocuk babasıyım.çok küçük yaşlardan beri hem balıkçılık hem avcılık konusunda tutkuya varan bir ilgim ve aktivitem olmuştu.şimdilerde ise iş hayatının yoğunluğu arasında ancak yılda bir kez dağlara kaçıp alabalık avlama fırsatı bulabiliyorum.bu foruma katılmamdaki en büyük amaç fırsat bulup da fazla içiçe olamadığım doğa ve balıkçılık tutkumu sizlerin sohbet,fotoğraf ve hikayeleri ile yaşamaya çalışmak.hepinize rastgele diyor,esenlikler diliyorum
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Keyif alacağınızdan eminim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz. Ben de işimden dolayı kendime zaman ayıramasam da hayata zaman ayırmalı ve hayatı doyumca yaşamalı. Bir daha mı geleceğiz?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alabalık hikayelerini dinlemek isteriz doğrusu.. ![]() Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz recep bey.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
![]() |