|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bir aksilik yaşanmazsa önümüzdeki hafta sonu ziyaret etmek istiyorum sizi. Görüşmek üzere.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emeğinize sağlık çok güzel olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Cömert kardeşim sahteleri çok başarılı buldum. İşçilik çok iyi, özellikle desen ve boyamanız harika. Sanıyorum pistole ile çalışmışsınız.
Zaman zaman bende sahteler yapıyorum ve büyük zevk alıyorum. Av yapmasa bile:-) Ben sahtelerde kullanmak için çok aradım ama fosforlu boya veya pigment bulamadım. En az 10 kg. satılıyor. Sizin sahtelerinizin de bir kaç yerinde bu tür fosforlu boya olsa sanıyorum avcılığı daha farklı olur. Paylaşımınız için teşekkürler, elinize sağlık... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Çalışmalarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim agabey. İstersen fosfosik boyalar konsunda direk imalatçısından alım payabiliriz ![]()
c.cömert izmir 1976 Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 08:34 itibariyle labrax tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Cömert kardeş düşüncelerinize katılıyorum, ayrıca fosforlu pigment bulabilirseniz ben paylaşmak isterim. Pigment olursa farklı şekillerde daha iyi değerlendirebiliriz diye düşünüyorum... Bu arada yaptığım jig sahtelerini öneriniz üzerine forumda paylaşıma açtım.
Didim'e geldiğinizde birlikte av yapmak umudu ile hoşçakalın... Telefonum:533-3238922
Mehmet Gölebatmaz Didim 1962 0 RH (+) Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 19:44 itibariyle mehmet_didim tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Elinize sağlık keşke bizlerde becerebilsek, becerenlere lafım yok.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba yeni üyeyim bugün bir malzemeciden sahte balık almaya gittim ve en ucuzu için 15 lira istedi ben de bunu evde yapmaya karar verdim biraz arastırdım ama yeterli değil, bilgilerinizi ve gerekli malzemeleri özetle paylaşırsanız minnettar kalırım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
El Yapımı Sahteler / merhaba... | labrax | El Yapımı | 10 | 01-04-2011 09:19 |
el yapımı kaşık | mst35 | El Yapımı | 5 | 23-11-2010 00:24 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
el yapımı şiş | doğukan | El Yapımı | 2 | 30-11-2007 17:22 |
Fly yapımı | Güven ÖZYELDAN | Fly | 4 | 29-08-2007 09:40 |