![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz
Konuyu tanışma bölümüne taşıdım burdan tanışmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Taygun bey bu sefer imza da avatarda tamam herhalde birde resim göndermeyi becerebilirsem bu iş tamam ilginize teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [IMG]C:\Documents and Settings\koray\Desktop[/IMG]
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Koray selam, hoşgeldin ...nasılsın kardeş..?
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim Muvaffak bey
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Koray abi ilk önce fotoğrafını imageshack.us sitesine yükle daha sonra çıkan adreslerden en altta direct link yazan yeri kopyalayıp mesaja yapıştır başına [IMG] sonuna ise [/IMG] koyduğunda olay hallolmuş olucak. Kolay gelsin.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tayguncum senin dediğin gibi tekrar deniyorum inşallah olur
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tayguncum bu sefer oldu , sayende siteye ilk fotoğraflarımı gönderebildim ilgine teşekkür ederim.Bu turnaları geçen hafta cumartesi günü yakalamıştım yarın bi aksilik çıkmazsa yine aynı yere gidiyorum pazartesi resimli raporlarımı veririm herkese iyi hafta sonları ,rastgelsin görüşmek üzere..
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Koray , av macelarını ve fotograflarını rapor halinde, fotograflar bölümüne yazabilirsin
|
||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() koray bey hoşgeldiniz öncelikle.. ama sanırım tuttuğuz balıkların arasıda küçük olan balıklar da var .. resim beni yanıltıyoda olabilir.. umarım bi dahaki avlarınızda daha duyarlı olursunuz.. rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
yeni aşı | ADNAN | Tanışma | 9 | 03-12-2009 09:22 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni Bir Üye | gizer | Tanışma | 9 | 10-09-2006 00:09 |