|
|
#1 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
bütün forum kullanıcılarına selamlar yeni üye oldum umarım diğer forumda yaşadığımı burda yaşamam saygılar
|
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Aramıza hoşgeldiniz!!!
İmza ayarlarınızı yaparsanız daha çok memnun oluruz!!!Böylece size nasıl ve ne şekilde hitap edeceğimizi biliriz!!! Bu arada diğer sitede başınıza ne geldi merak ettim??? Paylaşımcı olmanız dileğiyle!!
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Doğan abi hoşgeldin diğer forumları bilmem ama bizim forumumuzda mutlu olacağına eminim
![]()
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
şimdi burdayım kimsenin şahsına kimsenin düşüncesine ve yapmak istediklerine müdahale etmem ama artniyetli ve tekelci zihniyetede hiç eyvallahım olmaz forummu yok kardeşim nette bak burdayım inşallah güzel olaylar paylaşıcaz büyük küçük herkez bişeyler katıcak bu hastalığımıza merhem olsun diye balık olayı bir hastalıktır adamı sabahın köründe kaldırır akşamın bi saati yorgunluktan yatırır saygılar
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
aramıza hoşgeldiniz paylaşımcı ve kalıcı olmanız dileğiyle.. (doğru adrese gelmişsiniz
)
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
sağol kardeşim umut ediyorum öyledir
|
|
|
|
#8 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Aramıza hoş geldiniz.saygı sevgi seviyeli paylaşımlar dileklerimle.Rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Kaptan ![]()
|
aramıza hosgeldın aydın kardesım... dıger forumları bılmem ama burada aradıgın sohbet ve paylaşımı bulacagına emınım... balıgın bol olsun
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
teşekkürler herkeze sağolun inşallah kalıcı olurum
|
|
![]() |