|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi yaa walla kırıldım gülmekten sabah sabah.süper bi anlatım olmus.dogrusu oltayla levrek yakalamak gerçekten zordur.inancını kaybetme abi.yeni arayışlara devam.mutlaka vardır bi püf noktası.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hay Allah iyiliğini versin emi, çok yaşa sen, akşam akşam iyi geldi
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ne mutlu ufacık bir tebessüm oluşturabildiysem sizlerde.
ama gerçekten nasıl tutulmazı iyece öğrendim sayılır. ![]() az kaldı levrek tutacağım inşallah ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birde kimsenin yakalayamadığı yerde yakalayıp kaçırmak var ki o en beteri
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ama mutlaka çok canını yakar adamın ama en iyisi Hasan kardeşimin önerisi ''beraber paşa tutmak''.hiç olmazsa ondan tuttum daha önce.iki senedir çipura da tutamıyorum ama.... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet Abi, hepimizi güldürdün Allah'da seni levrek tutarak güldürsün...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
VİP ![]()
|
![]() Levrek tutulmaz,kendi yakalınrsa yakalanır.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğru yerde doğru zamanda olmak bence en önemlisi
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Levrek işi gerçekten zahmetli be abi...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese slm at çek olta nasıl hazırlanır ne olur biri yardım etsin fırdöndü ile suni yem arası kaç cm olur duba kullanılırmı kullanılsa bile suni yem ile arası kaç cm olmalı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çim çim nasıl hazırlanır | 35deniz | Balık Yemekleri | 4 | 19-09-2008 21:36 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
Nasıl Bilirsiniz? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 79 | 23-02-2006 20:05 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |