|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() güzel bir organizasyon olmuşuş tüm katılımçıları kutlarım
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İnşallah birdaha seni zorla getirticez ![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() sana ben tekne hediye ederim tuncay sorun deyil senin istediğin tekne olsun ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Geçen hafta sizin geldiğiniz gün Anılla birlikte 5 kilo balık yakalamıştık aşağı yukarı. Bu hafta kimsede istavrit olmamış 3-5 balıkla dönmüşler hep geri. Bizde dün gece teknede yatıp sabah gün doğumuyla denize çıktık. Netice mi sadece 1 tane sarıkanat istavrit az önce oturup yedim, ağ atan bir balıkçı tanıdık vardı ondanda 2 sübye almıştım karnım doydu bu akşamlık ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu organizasyona gelmek istiyordum ama gelemedim oysa çok güzel anlar kaçırmışım.hasan biladerim birdahakinde beni bana sormadan listelerine yaz.
herkesi kutlarım hepiniz var gücünüzle uğraştınız biliyorum görüyorum. hasan senin özveri ile yaptığın herşey güzel oluyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel bir organizasyon olmuş, tüm katılan dostları kutlarım.Emeğinize sağlık...
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Organizatör
|
![]() Evet her zaman olduğu gibi kaçan balık büyük ve kiloluk olur
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel bir organizasyon olmuş gerçekten emeği geçen tüm büyüklere arkadaşlara ellerine kollarına sağlık fotoğraflar herşeyi anlatıyor açık ve net olarak sevinci mutluluğu avcılığı maşallah demek kalıyor bende orada olmak isterdim herşey kısmet emeğinize yüreğinize sağlık
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
**YENİ**1.Rastgelsin Tekne org video | adolomorola | Site Organizasyonları | 36 | 31-08-2010 18:52 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
Rastgelsin.org farkı ve TEKNE ORGANİZASYONU | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 52 | 18-05-2010 16:36 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |