|
|||||||
| Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Üstad
|
hoşgeldin
![]() ![]() hasan balıkçıya inanma bütün balıklları o tutuyo![]() Bu mesaj en son " 21-12-2010 " tarihinde saat 19:05 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
Meltem Hanım aramıza hoşgeldiniz.RASTGELSİN.
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. acemiliğe gelince bu site sayesinde çok şey öğreneceğinize eminim. kendimden biliyorum tecrübe ile test edilmiştir.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#14 | |||
|
Tayfa ![]()
|
ailemize hoşgeldin kardeşim şimdiden başarılar dilerim
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
Kaptan
|
Aramıza hoş geldiniz..
KAlıcı paylaşımlar.. |
|||
|
|
|
|
|
#16 | |||||
|
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||
|
Oltacı
|
hepiniz sağolun varolun
))) forumla ilgili şu an için tek sıkıntım yazışmalara verdiğiniz cevapların uyarı mesajı olarak bana gelmemesi.o yüzden yazılarınız gözümden kaçabiliyo ama onuda bi şekilde çözeceğim sanırım. ben hep mecburen şehir yaşamında olmama rağmen deniz,doğa,dağ,tepe gibi yerlerin içinde olmaktan sonsuz mutlu hissediyorum kendimi.aranızada bu nedenle katıldım.hepiniz gibi şehir kargaşasından uzak sadece deniz kokusu,sıcak dostlar ve denizde kaynaşan balıkları izlemek için.inşallah ilk deneyimimizde karizmamızı bozmaz isek bir çizmeyle daha nice balık teknelerinde bi arada olmak dileğiyle ![]()
|
|
|
|
#18 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Aramıza hoşgeldiniz meltem hanım. paylaşımlarınızın bol olması dileklerimle.
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Hoşgeldiniz,burası güzel sohbetlerin oldugu, bilgilerin paylaşıldıgı güzel bir sitedir umarım sizde beğenirsiniz.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
|
|
#20 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Hoşça vakit geçireceğinizden eminimç
Saygılar.
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|