![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Taygun
Ole doluyo çapari falan diyince bana hakkaten hayal gibi geliyor ama dun bogazda onumuzden bir tekne gecti on tarafa guclu bir ısık koymuslar adamın biri teknenin onunden sarkmıs bir kepce var elinde kepceyi daldırıp bir cekti ama cok ani bir hareketle kepcenin ici balık dolu.Bende oltayı aynı yere attım. Oltada hissedilir titremeler oluyor icimden tamam vurdu balık diyorum. cekiyorum bos dun bayaga bir hayal kırıklıgı oldu. Bu oltada tık tık vuruslar ne anlama geliyor anlıyamadım.Agırlık taslaramı vuruyor yoksa balık yakalıyorumda cekerkenmi kacırıyorum cozmus degilim ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Araniza Kabul Edermisiniz..... | meto16 | Tanışma | 20 | 16-03-2009 17:18 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 04:07 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 17:46 |