![]() |
#11 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O kurtlar balık bayatlayıp bozuk olduğundan değil, özellikle denizden çıkarılan ve balıkları süslemek için kullanılan yosunlardaki kırmızı kurtlara benziyor. Marmarada ben de rastladım bazı yerlerde. Balığın bozuk olup olmadığı, belli kriterlere göre anlaşılabilir. Ancak balık kurtlanırsa bu türden bir kurt oluşmaz, beyaz bir kurt olur ve kokusundan duramazsınız.
Saygılar.
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
100 Hamsi | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 3 | 27-06-2012 10:54 |
Hamsi Tava | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2011 01:22 |
Hamsi Yemekleri | uzman | Balık Yemekleri | 0 | 29-01-2006 20:27 |
Hamsi Çorbası | Bir Dost | Balık Yemekleri | 2 | 07-10-2005 22:37 |