Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 17-01-2007, 21:01   #29
Uzm.Dr.Rastgele
Guest

Sevgili arkadaşlarım,benim canımın sıkkınlığı balığa gidipde balıksız gelmem değil....Çünkü o gün bana ''Planladığım şekilde '' balığa gitmek nasip olmadı.Hem Urla tarafı için ,hem çeşme tarafı için ''ısrarla'' teklif aldığım halde,allahdan o gün bana hiç biri nasip olmadı.Son dakika golü gibi bir şey yaşadım.Ayrıntısını boşverin.....Çünkü golün tillahını atan kişide ''bu duruma çok üzüldü'' ama ne çare...

Ve bugün yani 17.01.2007 çarşamba günü çalıştığım işyerinden bir arkadaşım urla tarafından geçtiğimiz hafta sonu Çağatay kardeşiminde takıldığı ve iyi bir av yaptığı alman adasının kolyoz veren yönüne gitmişler.Bir kaç kez cepden konuştum.Zevkten dörtköşe olduğunu ve adam başı 18-20 civarı kolyoz ve uskumru karışık aldıklarını öğrendim.Saat: 14.00'den sonra işi kalamara çevirmişler ve adambaşıda bir kaç parça kalamar almışlar.

Ayrıca da çeşme tarafından gelen haberlerde de ,Dipden 200 grlık kurşunlu/3 iğneli ve sülünez yemli takım ile dibden mercan arayan arkadaşlara da indi-bindi esnasında kolyoz ve uskumru almışlar.

Velhasıl havaların bir garip gitmesinden dolayı bu sene kolyoz/uskumru erken işaret verdi.Eğer yakın bir zamanda yağmur yağmaz ve arkasından şiddetli poyraz filan olmaz da; havalar böyle sıcak ve sakin giderse sanırım millet bugünlerde kolyos/uskumru ya doyacak.......

İmkan bulup da bu günlerde kolyos/uskumruya gidenler asla boş dönmeyecekler gibi....
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları