|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami Abi bu yöntemi ben hamside ve sardalyada denedim cok agir oluyor...cünki hamsi ve sardalya zaten yagli baliklar...Hamsi ve sardalya icin misir ununu öneriri,Cünki misir onu yagda kizarinca yagi emmiyor....
Bu yöntemi kiracada(kücük istavrit) dene mükemmel oluyor cips gibi ayni...ben tek basima ekmeksiz yarim kilo kadar götürüyom... ![]()
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı | dizel45 | TATLI SU AVI | 10 | 31-01-2010 21:09 |
Tavada Sazan | ilhan | Balık Yemekleri | 14 | 23-12-2009 12:37 |
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 05-08-2009 11:14 |