|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Rüzgar2 /Sami kerdeşimin muhabbetine bir iki ben de bir şeyler eklesem?
Boş geçen bir kıyı avcılıgı günü sonunda.. -Arkadaş ..daha dün burada bir kova balık çektik bu gün tık yok.. (arkadaş seni çok seviyor ise: -hakkatten yav şansımız olsaydı anamız bizi balıkçı doğururdu..en azından denizden boş dönmezdik.. (yada; -doğrudur bilader bugün balıklar izinde herhal.bu gün pazar ya!o bakımdan. ama realist bir arkadaş derki..: -bu gün mutlaka su ortamında bir degişiklik olmuştur.. ************************************************** ******** Balıga giderken yolda biri aniden: -tüh be. allah kahr.... tel livarı unuttum..gördünmü bak.. ne edicez şimdi.. sevgili arkadaş ın cevabı: -boş ver dostum sen tut ta ben onları ipe dizerim..... mantıklıcevap : -bilader sana kaç kere dedim... şu malzemelerini akşamdan hazırla kapının önüne diz... diye ayrıca içindene(sanki tuttuda..livarı düşünüyo) ************************************************** ******** balıga niyetlenirken -Yav hafta sonu en iyisi geçende gittiğimiz yere gidelim..beyler ne dersiniz? sevgili arkadaş: -olur dostum sen bilirsin. mantıklı arkadaş: -iyi de birader bakalım bu hafta sonu orası balık yapacakmı?nerden garantisi ?? ************************************************** ******** Balığa giderken yolda: -Ahaa... yemleri dolapta unuttum.(sardalya) sevgili arkadaş: -boşver ekmek alır kefale takılırız.takma kafaya mantıklı arkadaş: -yav akşamdan çantanın üstüne bir not koysana yemler dolapta diye. ..unutmayasın.. ************************************************** ******** Balıga niyetlenipte geç kalınırsa. sevgili arkadaş: -madem istedin gidelim bilader olmasa birer bira atarız vakit geçer. mantıklı arkadaş: -bu saatten sonra oltaları hazırla,çantayı yüklen,yem ara,o kadar yol. ....deymez bilader. ************************************************** ******** şimdilik bu kadar ![]() ![]() muvaffak işmen1957 |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilin Bakalım Denizde En Hızlı dans ederek Giden balık hangisidir.? | Dans | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 3 | 06-10-2009 20:01 |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |