|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#8 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Pişirme olayıda aynen mert abinin dediği gibi. Geçenlerde yahnisini yapmıştık parmaklarımı yiyordum az kalsın ![]() Fakat şöyle bir durum var Mehmet abi bu ahtapot en az 2 kg civarı olmalı düdüklüde haşlandığında inan %50-%60 küçülüyor. 1 Kiloluk bir ahtapot 1 kişiye yetmeyecek şekile geliyor. İç organları 300 gram farzedelim. Sıca su yaramıyor bu arkadaşlara yün kazak gibi çekip ufalıyorlar. kaldı geriye 300 gramcık birşey. Hayvanın canını aldığımıza değmez. Saygılarımla
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
||||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ahtapot Salatasi | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 7 | 13-09-2006 16:28 |
Beslenme Türleri | uzman | SAĞLIK | 13 | 12-09-2006 10:24 |
Kalamar Türleri | katiti | Deniz Balıkları | 19 | 09-05-2006 16:02 |
Sübye Türleri | katiti | Deniz Balıkları | 7 | 23-01-2006 21:29 |
Ahtapot Izgara | aserkansatı | Balık Yemekleri | 5 | 22-10-2005 05:50 |