Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Malzemeler ve Bakımları > Yapay Yemlerle İlgili Herşey




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-04-2006, 00:49   #10
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 35
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Sırtıcılık çok tecrübe isteyen bir olay bizim 1-2 fırın ekmek yememiz gerekli sizleri hayranlıkla dinliyorum. Bilgiler için teşekkürler
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İğneler &Olta Çeşitleri Bir Dost İğnelerle İlgili Herşey 10 16-10-2011 12:55
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz MAVİ FENER Şamandralarla İlgili Herşey 1 08-07-2011 21:14
Sazan yemi çeşitleri Nedim Gürler TATLI SU AVI 4 30-04-2009 10:14
PALAMUT ceşitleri. Rauf Deniz Balıkları 2 18-10-2007 07:47
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) Onur GÜNER FOTOĞRAFLARIMIZ 9 24-06-2007 14:57


Saat 06:31.