|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
iyi akıl.. bu soğukta en iyi o giderdi zaten eyvallah biraderim..mart tam geldi baksana burası ayaz.. bırrr..teşekkürler
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
bırak hafta sonuna proğram yaptık inşallah düzelir yoksa (bende) kudurmaya az kaldı anlarsın ya
![]() ![]()
|
|
|
#4 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() ne olcak yani hep balığa gitçek deyilizya ![]() şunun şurasında ne kaldıki iki ay sonra paşalar kıyılara çıkçak bizi tutun diye ![]() merak etme güzel kıyı avları yapçaz beraber ![]() |
||||||
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
öğrenecek çok şeyim olduğunu farkediyorum
|
|
|
#6 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
o kadar abartılcak kadar deyilim.![]() herkes kendi çapında kendince iyi ![]() sadece bende aşırı derecede bal mevcut. ![]() herhalde herkesin benden fazla tutmasını istediğimden oluyor. ![]() fazla hırs yapmadığımdanda olabilir ![]() ne bileyim abi işte sadece abartılacak bi durum yok . ![]() |
||||||
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
bir şey sorayım o ismi lazım değil (ispanyol galiba) genelde plajdan alıyo baba çipraları
bizim ılıca pırlanta gibi plajlarda neden olmuyo gerçi benim ılıca plajında kaba lida tutmuşluğum var ama
|
|
|
#8 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() bu kör talihim bir gün döner insallah ![]()
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() gel ben sana bi okuyup üfleyem bak bakalım yemleri yedircek balık bulabilcenmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen şu çayları demlede salepten sonra keyif yapalım ![]() |
||||||
|
|
|
|
#10 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
tutarım abi![]() işte senin yanına gelip hacı olacaktım sefrler durdu aniden abi.. bu bahtsızlık değilde ne ![]() abi bee benim ocak kurumuş şimdi ben çay diye meşrubatları karıştırırm ![]()
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|