|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim Necati,vakit ayırıp okuduğun için.
Yanlış anlamassan bir açıkla yapayım. Tiner erici özelliği nedeniyle kesinlikle elektronik-Plastik aksamlarda kullanilmaz.Yazımda yazacaktım ama atladım,eğer hobi merakınız varsa veya benim gibi elektrik-elektronikle ilgiliyseniz kuru tip yağsız temizleme spreyler var.son durulamadan sonra o spreyle yıkamak gerekiyor.Hiç degilse bildiğimiz limon kolanyasıyla durulanabilir.Elektronik kartlar son kontrolden sonra çok ince koruyucu vernikle kaplanır,eğer tinerle yıkarsanız bu vernik kalkar havadaki nemden bile etkilenir.Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi açıklama için teşekkürler.. ![]() Belkide ben yanlış birşey yazmışımdır şöyleki Selulozik ve sentetik tineri karıştırmış olabilirim.. ![]() Çankayada bir çok tamirci bu tinerlerden birisini kullanıyorlar biliyorum..(maliyet kısmı ucuz olduğu için) ![]() Buradanda onun için paylaşmak istedim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denize özlem. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 22 | 10-02-2011 17:54 |
Suya düşen cep telefonu | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 07-07-2008 11:36 |
CEP telefonu olanlar!! | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 05-01-2008 00:37 |