|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Anıl sevgili kardeşim; Gerçekten,meseleyi uzatmak veya kıskanmak değil,fakat bu balıkların nasıl ve ne şekilde yakalandığını hepimiz zaten biliyoruz.Bence burada konu açılırken eğer bu dediklerin en baştan yazılsaydı o zaman herkesin cevapları farklı olacaktı. ''Ben Tolga profesyonel balık avı ile ilgileniyorum,fakat Anıl kardeşim vasıtası ile siteye üye oldum,kendisinin ricası üzerine yakalamış olduğumuz trançaları siz amatörbalıkçı arkadaşlarımın beğenisine sunuyorum'' gibilerinden bir konu açılsa hepimiz daha farklı yaklaşımda olacaktık,işte o zaman tebriğin en büyüğü benden gelirdi...Ama emeğe saygı için yine de tebrikler ![]()
Bu mesaj en son " 28-03-2011 " tarihinde saat 20:02 itibariyle Sargoz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili kardeşim,madem bu sevdaya gönül vermişiz,layiki ile yapabilmek ve paylaşabilmek bence en güzeli.Tabi ki dürüst olmak kaydıyla...Yaklaşımından dolayı teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-09-2010 15:09 |
İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet) | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 23-06-2010 20:11 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |