|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 2004 yılında Soma da sazan avındayız, Cumartesi öğlen oltaları attık, daha atarken sağımız solumuz balıkçı dolmaya başladı,salmalar bizimki bitip komşununki başlıyor hale geldi, gece yarısına kadar yarım kilo ile bir kilo arasında 6 parça sazan aldık,uykumuz gelmeye başladı, tatlı tatlı uyuklarken zilsesi duyduk bayada kuvvetli idi,komşu fenerle çekmeye başlayınca biz o tarafa gitmedik.Sabahın ilk saatlerinde komşu takımları toplayıp gidiyor,Tabi bizde merakla nasıldı av ,niye erken gidiyorsun sorusunu sorduk,işinin olduğunu o yüzden erken gittiğini söyleyip, tuttuğu sadece 1 tane 5-6 kiloluk sazanı çuvaldan gördük,
![]() ![]() şimdi size soruyorum? Bu balık kaçtımı-kaçırıldımı Her sazan avına gittiğimde o adamı arıyorum.Hafızam iyi değil ama onu unutmadım.Yanlış anlamayın dövmek için değil anlından öpmek için,bizim gibi iki uyanığı öptüğü için. Saygılarımla
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sevişler civarında bir kaç kez daha duydum ben böyle muhabbetler sevgili Önder.Ya aynı adam yapıyor ya da oralarda adet heralde balık çalmak...
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
güzel bii gün ve balıklar | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 28-04-2009 21:11 |
Güzel BAlıklar | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
Balıklar Hakkında | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 07-02-2008 17:28 |
balıklar hakkında | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 18-01-2008 07:05 |
İlginç Balıklar | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 13-10-2005 08:34 |