|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif kaptan iğnen her daim keskin olsun
![]() Devamını diliyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim Raif bey.Gayet yakışıklı balıklar almışsınız.2 gün üst üste gerçekten zor oluyor.O an anlaşılmıyor ama eve gidince acısı çıkıyor.Yinede denizde olmak balık avlamak çok güzel.Rastgele.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar ben de aranıza yeni katılıyorum..1 haftadır site içerisinde yorumları okuyorum gerçekten abi kardeş ilişkisi cok guzel.. Raif abi balıklar çok canlı..eline sağlık..güzel paylaşım.devamı gelir inşallah..saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Üstad
|
![]() Raif kaptan,inan çok güzel kareler.Yalnız bir şey diyeyim mi.. İnsan böyle güzel balık aldıkca denizden çıkası gelmiyor.Bıraksalar haftalarca kalırım yeter ki hava müsade etsin.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun sağol sizin avlar da öyle teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Anıl sizede rastgele kazasız belasız avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey aynen öyle yorucu ama tutku işte bir müddet sonra fırsat olsa da gitsek diye düşünmeye başlıyoruz öyle değilmi sizede rastgele hoşçakal.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba kardeşim öncelikle aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim unutmadan isminizi ve yaşınızı belirtirseniz iyi olur hitapta kusur olmasın mesajınız için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi çok doğru söylüyorsun katılıyorum ama siz bizden daha çok alışıksınız denizde olmayı yani kısaca gözünü seveyim emekliliğin tam 3 yıl daha var gerçi çocuklar daha okuyor malum bir süre daha çalışıcaz ama sağlıkolsun diyelim teşekkürler hayırlı işler.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() deniz ve balık sevdası bambaşka bir duygu raif kaptanım. bu duyguyu bize ifade eden ,güzel ve meşakkatli av raporundan ötürü kutlarım sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Eylül 2011 Çeşmealtı raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 19-09-2011 22:22 |
17.07.2011 Gecikmeli Çeşmealtı Raporu ... | Mehmet BODUROĞLU | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-08-2011 23:38 |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |