|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Mehmet tebrikler kardeşim,alkışlıyorum.
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | ||||
|
Üstad
|
MAŞALLAH hepsi pırıl pırıl tebrikler
Afiyet olsun paylaşım için teşekkürler |
||||
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
Sevgili Cengizhan teşekkürler İzmir'li olupda paşayı sevmeyen azdır,ben kendi adıma bu avı çok seviyorum ve bilinçli yapıyorum,herkesin de böyle avlanmasını temenni ediyorum,avlarında bol şanslar,Selamlar...Alıntı:
Sevgili Murat teşekkürler Daha iyileri oltanda olması dileklerimle,Selamlar...Tamer bey teşekkürler Sizinde takdir edilecek çok avlarınız var daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar.Taner bey teşekkürler Avlarınızda bol şanslar,Selamlar...Alıntı:
Sevgili Cem çok teşekkürler inşallah sende alkış alacak avlara tez zamanda kavuşursun Avlarında şans yanında olsun,Selamlar...Alıntı:
Sevgili Erkan teşekkürler Balık yakalamanın ilk şartı zaten sabır etmektir.Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.Şans daha sonraki faktör,şansında yaver giderse balık livarında olacaktır Avlarında bol şanslar,Selamlar...Alıntı:
Raif abi çok teşekkürler tekne avlarınızda paşaları yakalamanızı temenni ediyorum,kerterizlerinize bereket,Selamlar...Sevgili Ferdi teşekkürler,avlarında bol şanslar,Selamlar... Alıntı:
Sevgili Evren teşekkürler,o paşaların daha da irileri çok yakında geçecekler,inşallah onlardan da yakalar sizleri izlettirme şerefine ererim Sevgiyle kal Selamlar...Nevzat abim teşekkürler İnşallah seninle de yakalayacağız paşalardan,senin de ava gitme zamanın gelmedi mi artık kerteriz güzel,seninle bir gece keselim şunların önlerini ne dersin ? Selamlar...Alıntı:
Sevgili Murat çok teşekkürler avlarını yakından takip edenlerdenim,inşallah darısı başına Avlarında bol şanslar,Selamlar...
Bu mesaj en son " 25-10-2011 " tarihinde saat 21:31 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mehmet abi tebrik ederim güzel av olmuş devamını diliyorum
![]()
|
|
|
|
#15 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
Anıl teşekkürler kardeşim inşallah daha da devamını getirmek istiyoruz,bakalım paşalar bizi ne kadar seviyor göreceğiz Sevgiyle kal,Selamlar...
|
|
|
|
|
#16 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Ay yıldızda çok orjinal olmuş.Helal olsun.Balıklarda hazır kıta.Helaaal
|
|
|
|
#17 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Mehmet tebrik ederim ben daha yeni gördüm paylaşımı allah daha güzel avlar nasip etsin afiyet olsun....
|
|
|
|
#18 | |||
|
Kaptan ![]()
|
bu ay yıldızı her avınızda gerçekleştirmeniz dileklerimle tebrikler sevgilerimle.
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Mehmet kardeş tebrikler,ne kadar usta bir balıkçı olduğunu bir kez daha göstermiş oldun.
Bende istiyorum bendeee. ![]()
|
|
|
|
|
#20 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Alıntı:
Sevgili Evren teşekkürler daha güzellerini yakalaman dileğiyle,Selamlar...
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|