|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anılım çok teşekkür ederim abicim darası senin başına. Valla arkadaşlarda öyle diyor sığacıkta seni tek geçiyoruz diyolar ama ben balığa çıktığımda büyük bi hırs beşlemiyorum içimde ya nasip diyorum hiçte boş döndüğüm olmuyor açıkçası. ama gidipte otun üstüne atmıyorum tabiki çapayı mevsimine göre hangi balık neredeyse oraya demirliyorum gerisi şansa kalıyor bende nasibim neyse onu yakalıyorum. saygılar benden sana doğru kardeşim.
![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Seferihisar Sığacık'ta mercanlar ve çipuralar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 05-12-2011 15:33 |
Sığacık'ta at çek ağzı kırmızı | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-05-2011 12:22 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ... | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 30-10-2010 12:12 |
İzmir/Sığacık - Ada topuğu avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 27-05-2010 21:34 |
Sığacık'ta yarım saatlik avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 17-05-2010 19:48 |