|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ÇOk doğru abilerim.Özelliklede Taygun abinin anlattıkları hakikaten insanın başına geliyor.Herşeyi toplamşken ve tam gidecekken,öylesine oltayı bi atayım dedim ! dakka sürmedi sülünezli oltaya çok şiddetli vuruşlar gördüm.Hemen asıldım oltaya.Tahminen yarım kiloluk çuprayı kuma çektim iğne ağzından çıktı ve balık direk suya zıpladı.İğne ufaktı ve ağzının çok hassas bir kenarından yakaladığı için çıktığını sanıyorum.Şansım yokmuş. HAla içimde kaldı bu olay.BAlık kumdan kaçtı.KEşke sinek iğne kullanmasaydım diye ah çektim ama belkide sinek iğneden başkasıyla o balık oltaya vurmazdı....Şans şans şans...
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uğur Dumlu Foto Albüm Özel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 89 | 02-01-2012 11:41 |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
su yoksa balık da yok.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 28-08-2007 10:06 |
Balıklara Nasıl Yaklaşırız ? YOKSA.....? | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 28-06-2007 17:45 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |