|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Dostlar.. vallahi ben herhalde bu memleketin insanı değilim...inanamıyorum yaa.
şimdi adam yanıma gelse önce uzaktan seyir etse. sonrada bir konuşmayı denese ki.. herkes birbirine rastgele diyor. ve cevabını alıyor....o zaman girişimciliğin karşılığını alacak.. yav bazıları sır vermiyorsa herkes te öyle değilki??ben seve seve anlatır ve hatta elimdeki malzmenden örnek bile veririm.. ama???? ben her türlü insana yaklaşırım. bir kaç kelime konuşurum. bakarımki soğuk..o zaman uzak dururum.. ama bana kimse yanaşmmadıki....sıcakmıyım/soğukmuyum. belli edeyim..şu iki günde birileri yanıma gelse belkide bundan sonra balık konusunda daha farklı düşünecekler ve belkide defalarca boş döndükleri yerden bundan sonra dolu dönecekler... ne demişler.. '''her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır''' selamlar |
||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Enteresan Helikopter | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 00:29 |
kocabalık, enteresan büyüklükte barbun ve... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 26-11-2008 20:36 |
enteresan bi yapay yem... | aganta borina borinata | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 15-01-2007 19:49 |
Enteresan bir TURNA AVI | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 09-07-2006 19:15 |
enteresan bir olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-12-2005 20:25 |