|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Levrek gerçekten sağol...Tekrar tekrar okunabilecek kadar değerli bilgilerini baş ucumda bulunduracağım.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() levrek kardeş ellerine sağlık levrek avında anlaşılan çok ustasın hem ellerine hem yüreğine sağlık
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erol abi ellerine sağlık farkın belli oluyor.Harika bilgilerin için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkür ederim,
başka arkadaşlarda mutlaka sırtı çekiyorlardır ve bunu yapar ikende farklı yöntemler kullanıyorlardır,örneğin kimisi misinanın kalamasını 200 metre bıraktığında randıman almış ya da çektiği bölgeye ait farklı bir sistem kullanıyordur yöreye has olarak, işte bunları da yazalım arkadaşlar,sevgilerimle |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() başlığı biraz geç gördüm aslında ama yıllar önce kullandığımız bir sistem geldi aklıma.
şekerleme (lolipop) çubuklarını bilirsiniz. beyaz dümdüz çubuklardır. bunlardan en az 4-5, en çok da 7-8 tanesini beden üzerinde kösteklerle bağlayıp melanur için sırtı olarak kullanırdık. bir arada gezen küçük balık sürüsü gibi bir hava yaratıyor. çubukların da içi boş olduğundan çok rahat bir şekilde misinayi ve iğneyi geçirebiliyorsunuz. iğne olarak 3lü değil, normal düz iğne veya benzerlerini kullanırdık. hem çocukları sevindirip hem olta yapmak için birebir bir yöntem ![]() çizim kötü ama ellerimle yaptım idare edin artık ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert çok ilginç ve geliştirilebilir bir yöntem diye düşünüyorum.Okur okumaz kafamda şimşekler çaktı.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() umarım işine yarar da büyük balıklar yakalarsın
![]() ama bu yöntemle balık yakalayıp da en azından resimlerini göndermeyenlerin de öbür tarafta iki elim yakalarındadır ona göre ![]() ![]() yöntem bana ait değil aslında. ben de çocukluğumda mustafa eniştemden öğrenmiştim. herkese rasgele...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() karaburunda melanur avında kullanılan bir takım 10 ila 15 tane hazırlanıp avlanılacak bölgeye bırakılıyor bırakılan takımlardan kürekle 20-25 mt acılınıp bırakılan takımlar izlenmeye başlıyor ampul hareketlendiği anda (balık batıramadığı için ampulü rahatlıkla su yüzünde takip edilebiliyor) kürekle (motor kullanılırsa mevcut balık ürkebilir) hareketlenen takıma gidilip balık alınıyordu..biraz sıkıcı olabilir beklemek ama belki işe yarayabilir avlanacağınız yörede....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sırtı yapmak isteyenler 1 | levrek | Sırtı-Seğirtme | 40 | 27-12-2011 13:33 |
Tatlı su yılan balığı ve kefal avlamak isteyenler izmir | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 12-04-2010 21:38 |
Sirti Yapmak Nasil Olur ? | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 03-02-2007 13:46 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 12:25 |