Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN) > Sırtı-Seğirtme

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-08-2006, 11:44   #11
mozdil
Tayfa

mozdil kullanıcısının avatarı

Alıntı:
levrek tafarından gönderildi
Selamlar,Muratcım dediğin markalar (Owner-WMC-Shakespeare) elbette var,lakin insan zaman zaman üşeniyor bu işler için, hele hele lure sayısı biraz fazla olunca karıştırıyor bile.
Mutlaka av sonrası kullandığım yapay balıkları tatlı su ile yıkar kurutur kaldırımım. Bodrum'da tatilde iken dikkat ettiğim bir konu vardı. Levrekleri yakaladığım akşam bunu ihmal ettim. Ertesi gün iğnelerde paslanma başlamıştı. O gece yine bir vuruş aldım. Biraz uğraştım sonra boşaldı. Çektiğimde iğnelerden birinin kırılmış olduğunu fark ettim. İstanbul'a dönünce neredeyse suya girmiş tüm iğnelerde pas izleri görünce değiştirmeye karar verdim.

Bu arada arkadaşlarımdan biri önerdi. İğneler çok etkileyici geldi. Daha önce Japonya'dan getirttiğim Lucky Craft yapay balıklarda da benzeri iğneler görmüştüm. Ancak yenileme için bu iğnelerden aramama rağmen tedarik edememiştim.

Evinde henüz paketi dahi açılmamış yapay balıklar bulunan biri olarak ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ancak akşamları bir 5/10 dakika zaman ayırarak yapılabiliyor.

Not: İstanbul'da Akya, Sinarit vb cüsseli balıkları yakalama şansımız olmadığı bizim iğneler küçük, kusura bakmayın

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
More flyrods are broken by doors than by fish or casting!

Bu mesaj en son " 01-08-2006 " tarihinde saat 11:48 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir....
mozdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları