![]() |
#37 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam,
Tesekkur ederim ii dilekleriniz icin oğlum ellerinizden öper. Bu iş gittikce daha zevkli hale geliyor.30 Agustosta Besiktas'a indim 3 kilo 400 gr istavrit tutmusum Cok guzel bir gundu bide daha oncekilerden daha lezzetli geldi nedense. Gecen Murat abimin dedigi Uskudar'daki cengiz balikciliga gittim. Hakkten cok ilgilendiler bayaga bir alısveris yaptım. Tabi lufer takımıda aldım gitmisken. capari isi kolay ve zevkli. Ancak lufer hic bilmedigim ve daha once denemedigim bir av türü o yuzden teklifin beni cok sevindirdi Mehmet kardes insallah Eylul sonunda beraber olta atma fırsatı buluruz hem bana lufer avı konusunda bilgi ve tecrube vermis olursun.Telefonunu not aldım arıyacagım. Bu arada Allah bagıslasın, Ufaklıgın gozlerinden operim. Saygılar,
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Araniza Kabul Edermisiniz..... | meto16 | Tanışma | 20 | 16-03-2009 17:18 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 04:07 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 17:46 |