|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hunter tebrikler, de acaba sirkülerede uygunmu ?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() kardeş turna dadından yenmiyor fakat diğer resimde sağ elinde tuttukların için aynı şeyleri söleyemeyeceğim...gerçi balıkları da pek seçemedim...
bu arada imza kısmını da doldurursanız çok daha iyi olacak... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kuzen ben bu turnayı görmemiştim çok güzelmiş geçen bayramdakinin resmi yokmu?kendine iyi bak
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hunter turna muhteşem gerçekten tebrik ederim...(Bu arada dört yılda kilo almışsın galiba.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet bir daha tahta avlamıcam
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Hunter sag elindeki ufak balıklar anladıgım kadarı ile tatlısu levrek ufağı...yeşil bantlı.koca agızlı...
ama onlar çok ufak be kardeş..eger ki o ise... benim buralarda da onlardan çok var..ama olta atmıyorum...zira çok ufak. ..yazık. |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turna muhteşem doğrusu tam trofelik,ikinci resimde yakalamış olduğunuz(çapak) tahta balıkları ve levreklere gelince,aslında çapak balığınında çok güzel bir eti var yapmasına bağlı kılçıklarından kurtulmak için fileto çıkarıp kıyma makinasından geçirdikten sonra çok güzel köftesi olur,tatlısu levreklerine gelince türkiyedeki sirküleri tam bilmiyorum ama almanyada bu balıkların koruma,boy,tane gibi yasakları yok,bunun nedeni çabuk üreyen ve çok yumurta bırakan bir balık olmasından kaynaklanıyor ne kadar çok avlanırsa o kadar bir suda büyüme olanakları var ayrıca bu boydaki tatlısu levrekleride çok lezetli olur tebrikler.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kuzen bayramdakini hemen yuttuğumuz için fotoğrtaf çekmeye vakit bulamadım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bu turnadan daha çok var bu yaz gelinde tutalım ben üç numara doğan
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi yerin yurdun neresi. Bak imzan falan yok bilemedik nerdesin. Bi deyiver hele gelelim yanına durna avlamaya
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|