|
|||||||
| TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Naci abi aramıza hoşgeldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle rastgelsin diyorum.
|
||
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Naci abim her zaman internete giremediği için siteyle pek ilgilenemiyor. Yani o zaten hep bizi takip ediyor
![]()
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Tayfa ![]()
|
Arkadaşlar ödül, promosyon olayı beni biraz tedirgin etti. Bunlar için yazı yazacak paylaşıma başlayacak olan varsa hiç olmasın daha iyi. Bırakalım gelsinler alsınlar gitsinler biz devam edlim elimizden geldiğince paylaşıma. Hiç bilgim ve tecrübem olmayan konularda kişilerin masajlarını okuyorum ve birbirlerine sağladıkları faydayı görüyorüm sonra farkediyorum ki ben de bilgilenmiş faydalanmışım.....mutlu oluyorum.
Kendi bilgimi yada bir başkasının bilgisini paylaşıma sunuyorum arkadaşlar okuyorlar.... daha fazla mutlu oluyorum.Bu durum hepimiz için aynı diye düşünüyorum bu sebeple biz paylaşmaya devam edelim bırakın diğerleri alsınlar gitsinler Saygılar
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|