|
|||||||
| FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
bu arada Mert balığı sormuşsun ewet lagos, kaya lagosu... benim sürekli avlandığım bir kayalık bölge var, her çeşit balık çıkıyor.. (sazan çıkmaz tabi ) mırmır,karagöz,levrek,kaya lagosu, mennuri,gümüş,sargoz,çupra vs. vs vs... ister tahtalı el oltası ile ister lanset (rat) ile at-çek yoluyla.. hayatımda o bölğeye bir kez ağ attım (iki kefal bir çupra çıktı) ama hiç zevk almadım nedense, oltada yada makinede balığın çekimi kadar müthiş bir zevk yok benim için.. bundan sonra gittiğim balıkların av raporunu resimleyip koymaya çalışacağım.. ![]()
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Teşekkürler, doğru görmüşüm demek.
Bu arada resimleri her mesaja bir tane olacak şekilde eklersen ancak açılarak görünür. Bir resmi geçtiği anda dosya olarak görünüyor maalesef...
|
|
|
|
#3 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
anladıııııııııııııımmm... süpersin.. çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
savaş "mennuri" hangi balık..ben bilemedim onu...
rastgelsin... |
||
|
|
|
#5 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() gerçi çok küçük çıkıyor, biz genelde denize geri atıyoruz ama bidahaki sefer resimlemeye çalışırım, bakalım doğru mu?? ![]()
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
sanırım arapça bi isim..melanur ya da melanor dendiği doğru ama kıyıdan yakalayamadım hiç...sevdiğim bi balık tekneden yerine gelirsen çifter çifter çekersin o balığı...
rastgelsin... |
||
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
yani beni deniz tutuyor.. hap almayıda akıl edemedim..
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|