|
|||||||
| FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
doğan. uzun bir aradan sonra sana söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. sadece MAŞALLAH diyorum. inşallah devamı gelir bunların.
afiyet bal şeker olsun. |
||
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||
|
Guest
|
vallahi işin doğrusu ben de bu kadar balık çıkacağını tahmin etmiyordum beş altı parça küçük bi buket yapar dönerim diye düşünmüştüm...rabbim yürü ya kulum dedi herhalde...bi çelenk oldu...
ilker abi bu arada yeni karizma yapmışsın kendine...abi ahanda deniz, ahanda holta, ahanda yem gerisi kısmet meselesi...ama gel wallahi...deniz olmazsa tatlısu da bişeyler yaparız...o da olmazsa atlarız bekire layla yollarına alabalık yemeye gideriz walla.. rastgelsin... ha unutmada ya herkeste bi tezgahtan resimlenmiş balık havası yarattı ya...bi daha asla walla...ipe dizecem balıkları... |
||
|
|
|
#3 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Doğan eline sağlık, süper bir av yapmışsın walla.. Darısı bize inşallah, biraz bıraksaydın kardeşim denizde yaa, bizde gidecez daha...
şaka bir yana bu soğukta gerçekten çok zor görünüyor denize gitmek.. ama yakaladığın balıkları görünce işi gücü bırakıp gidesi geliyor insanın.. Afiyet olsun, darısı bir dahaki ava...
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
doğanım ne karizması bu yaştan sonra. ne resmi koyayım dedim ağustos sonu romanyadaydım oradaki resimlerden bi pozu kestim kırptım bu çıktı. adanaya gelme işine gelince biliyosun diyarbakırda 30cm. kar var. yani kıvırmıyayımda yollarda kapalı. eh artık kısmet geliriz mutlaka. sevgi ile kal..![]()
Bu mesaj en son " 26-12-2006 " tarihinde saat 21:25 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Doğancım harika bir av cıkarmışsın o soğuk havada böyle av olmassa zaten cekilmezdi ava gittiğin tarihi bir düzelt istersen bu mesajla sana bir e meil gönderiyorum resmini biraz düzelttim istersen gönderdiğimle değiştirirsin artık bir aylık balığın var havalar düzelene kadar idare edersin selamlar.
|
||
|
|
|
#6 | |||
|
Guest
|
Alıntı:
...teşekkür ederim...rastgelsin... |
|||
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Doğan abi Kırklareli ye kadar geldi bi bağırma sesi herkes korktu.İnsan bi haber verir 'balıktayım şeytanın bacağını kırıyorum' diye de bende bilgilendiririm ''Doğan abi balıkta oralardan geliyo'' diye milleti.Kimse de korkmazdı.Tebrikler...
|
|
|
|
#8 | ||
|
Guest
|
sevgili yunuscan...herşey çok ani gelişti...bi daha ki sefere haberli olur inşallah...bu arada ses oralara kadar gelmişse hakiketen kötü kırmışım sanırsam galiba...
rastgelsin... |
||
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|