Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Malzemeler ve Bakımları

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 25-12-2006, 10:18   #6
gokseldbuga
Guest

Selim abi, yanlış anlamışsın, o ülke sana hiç mal satmayacak demiyorum, anlatayım. Dünyadaki tüm güçlü ülkeler kendi üretimlerinin ve insanlarının heba olmaması için Çin den getirtilen mallara kota koymuşlardır. Bu ister ticari ister milli kendini korumadır. Hatırlayınız tekstil sanayimizin çöküşünü, 5-6 yıl önce Çin malları dünyaya yayılmaya başladığı ve tüketici ülkelerin rotayı Türkiyeye değil de Çine cevirdiği zaman batan tekstil firmalarını. En sonunda protestolar artınca geçen yıl hükümet kota koydu. Bu sadece tekstilde mi böyle hayır , saolsun gelen tüm hükümetler mandacı olduğundan pamuk, buğday üretiminin çöküşünü hatırlayınız, adamlar çukurovayı zehirlediler resmen, askeri raporlar ile sabittir.
Sen kendi ülkeni, malını , üretimini, toprağını ,halkını korumazsan, sonun da esaret olacaktır.
O kadar ülke gezdim , Türk'ten daha zekisini ben henüz görmedim, o yüzden bu maharet Çinlinin zekası ile değil bizim kendi kendimizi hançerlememiz ile açıklanabilir.
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları