|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
kıyıdan kullanılabilir ama sorun rüzgarı yönü
özellikle melanür için uygun bir teknik olabilir..sanırım burda büyük balık için tasarlamışlar..
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 14-01-2007 " tarihinde saat 17:49 itibariyle CaTSiLeNcE tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||
|
Guest
|
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
||
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
biraz sıkıntılı bir av yöntemi ama iş yapar gibi uygun şartlar olursa paylaşım için teşekkürler abicim...
|
||
|
|
|
#4 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Evet daha önce de bu yöntemi sırtıda kullandıklarını duymuştum, teşekkürler İlker Abi...
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Bu taktik ile avlanma hususunda geçen hafta yerli avcılık kanalımız olan ''yabanTV'' de konu işlenmişdi.Daha çok okyanus gibi ortamda sırtıya benzer bir usulde orkinoz gibi 15-20 kiloluk balıkların avlanmasında kullanıyorlardı.
|
||
|
|
|
#6 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
İlker,paylaşımın için teşekkürler,Aslında çok mantıklı,karadanda denene bilinir.
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
araştırdım merak edenler için karadan da aynı yöntemin tekniğini buldum.
![]()
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|