|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() dadından yenmeyecek bi gün geçirmişsiniz...balığa çıkmadan evvel takımları kontrol etmek lazım...eksik takımla çıkmak bazen insanın canını sıkabiliyor...genede şansınız varmışki emn azından çapariyi getirmişsiniz...
daha iyi avlar dileğiyle... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağatay azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum...Sınırlı imkanlarla bundan iyisi şamda kayısı olurdu herhalde...Ben her avın yeni tecrübeler kazandırdığına inanırım...Daha bereketli avlar dilerim...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() cok güzel olmuş be abi iştima tam tekmil yapılmış gerçekten afiyet olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Çağatay'ım, böyle zevkli-böyle bereketli bir av geçirdiğin için senin adına çok mu çok sevindim.Hemde can ı gönülden.Yazını okurken sanki bende sizin teknedeymişimde sizi seyrediyormuşum gibi oldum.Paylaşımın için sağol.Bunun gibi bereletli ve zevkli daha nice nice avlar dilerim.Sevgili Doğan'ın dediği gibi '' tadından yenmiyor'' tarzında harika bir gün yaşamışsınız.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler yine de bereketli bir gün geçmiş. bunlar sanırım kolyoz, gerçi ben de tam ayıramıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize sağlık, tebrikler.. "askerler" süper..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çağatay abi ne desem, imrendim valla.tebrikler, elinize kolunuza sağlık.
kolyos&uskumru arasındaki farka gelince;birisinin sırtı mavi diğeri yeşil tonlarında oluyor bildiğim kadarı ile.ayrıca gözleri de farklı(birinin ki daha iri)ama hangisinin hangisi olduğunu karıştırırım ben de hep ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyisi hepimizin başına. Valla, uskumru-kolyoz artık her ne iseler, beni hem tutma zevki hem de tat olarak, fazlasıyla memnun ettiler.Dün üşenmeden yaktım elektrikli mangalı balkonda, sonrası malum rakı eşliğinde, lüüp.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Adalar Etrafında Tekne ile Balık Avı | hasanova | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-09-2010 10:49 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 19:50 |
8 Aralık 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2007 09:37 |
29 Ekim 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 05-11-2007 07:41 |