|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Ah Erol'cuğum,....Ah Haldun'un.......ah.Allah büyük....bakarsın bir gün bizimde yüzümüz güler.....Hamlık had safhada......
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() sağlık olsun be İshak abi.her işte vardır bi hayır diycen artık.Ama balıklarda canavar gibi maşallah ... Eh ne diyelim afiyet olsun, darısı başımıza.....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak Abi balıklar güzel, inşallah daha güzellerini bu hafta senin elinden görürüz...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ishakcım uskumruyu (yerlisini) seneler oldu yemedim tadını bile unuttum bu balıklar akarken senin sabrına hayran kaldım musait bir havada sende nasibini alda şöyle mangalda bi ızgarasını yapsan efendime söyleyim yanınada pezevenklerini !! eklesen bizede bi mesajlasan diyorum selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım....Ağzınızdan bal akıyor....
![]() ![]() 1-Bayramda kıyıdan gittim....Sonuç hüsran.. 2-Onu izleyen hafta tekne ile gittim...Arkadaş çapanın ipini kaçırdı....Sonuç hüsran... 3-Geçen hafta uskumruya gidecektik...Top kale ağzından döndü.... Dördüncü hüsrandan allah korusun artık yahu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah abi, vallahi bende senin gibiyim desem yalan olmaz ikidir şansım yok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine 2007 | ADNAN | ANILAR | 3 | 21-12-2009 08:25 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 15:57 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 07:05 |