|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw arkadaşlar bana karşı hoşgörünüz çok fazla.... Ortamı bozsam da hoşgörüyorsunuz. Konuyu başka bir kanala yönlendirdim yaw. Biraz eleştirin. Ahhh Doktorcum ahhhh seni aramaz mıyım şimdi ben?
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hahaha, oda bizi merak ediyordur eminim ?
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanmam. O koskoca bir Dr. Belki de uzmandır. Biz de yarın öğretmenlik kariyer sınavına girecek olan zavallı bir uzman nüsvettesiyiz işte.
Bu arada yarın yapılacak olan öğretmenlik kariyer sınavında başta forumumuzun kariyerli müdavimi olan Seko arkadaşım olmak üzere benim gibi zavallı öğretmenlere başarılar dilerim... Sevgilerimle.... ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Ben girmiyorum abicim...Ben karşıyım böyle tek sınavlı kariyerlere...Ama sana başarılar dilerim kardeş,umarım başarırsın...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gönlümüz sizinledir,başarılar
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında ben de karşıyım ama ne yapacan işte, akıntıya kapıldık giriyoruz. Kazanma şansı da görmüyorum değerli meslektaşım. Ben Makina öğretmeniyim. Yani Teknik okulda çalışıyorum. Bir tane de mesleki soru yok. Edebiyat, tarih, vs... Zaten bizimkiler se sopa yemiş gene Ankarada.... Moralim de bozuk....
Hak aramanın yanlış olduğu bir sistemde herşey mübah görülüyor. Garip değil mi? Saygılarımla.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() Aynen öyle sevgili dostum...İşte bu yüzden girmiyorum ama nereye kadar..Kaç yıl dayanırım bilmiyorum...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw sn hocam hata yapmışsın bana göre.
Keşke sen de girseydin. Ne kara cahiller giriyor bu sınava... Afedersin bir şeyin başı ol da ne başı olursan ol zihniyeti hakim şu sıralar.... Allah sana da gönlüne göre versin.... Sevgilerin devamı bizden..... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() haa evet evet su kirliliği bencede çok kötü uzman ve serkan abi
![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() konu neydi yaaa su kirliliğimiydi unuttum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Suyun Iyileştirici Gücü | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 28-08-2007 10:13 |