|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel kardeşim sağlık olsun, bu seferlik böyleymiş. Birlikte gelen arkadaşların adına bende üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. KIYILARA BU ŞEKİLDE AĞ ATAN BALIKÇI MÜSFETTELERİNİDE BURADAN AYRICA KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel ben de dün Dalyan tarafında kıyıya 3 m mesafe ağ gördüm
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel ben 1 aydır bir şey yakalayamıyorum abi.. senin her haftada olmasada arada bir resimlerini görüyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() en azından 1-2 parça birşey yakalardık, üstelik te en umutlu olduğum yer , 160 km gidiyorum onun için ama o ağ varken hiç balık girer mi oraya, kaldırsan da girmez, ama işte bir umut bekledik durduk. Eğer farketmiş olsaydık geceden caprice otelin orada avlanırdık , orası da mırmır için ideal, en azından gündüz lidaki yakalardık fakat böyle kalabalık olunca ahdi toplanalım gidelim diyemiyorsun kolayca.
Zaten artık Akbük işine biraz ara vermek istiyorum , hem çok masraflı hem çok yorucu, Martın ortasına geldik şurada, bizi gene Ildır Gerence paklar hatta şu Zyetinelini de tekrar denemek istiyorum ama bu sefer daha iyi keşfedeceğim , balık çiftliğinin soluna doğru falan nasıl inilecekse bakalım artık, yolları deneyeceğiz. |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar hepinize bir soru soracagım gerçi gökselimin mesajını takip edecek ama ..farklı konu açmadım kusura bakmayın.
denize kıyıdan balık tutmak için gideceğiniz zaman ne varsa tutarım diyenler parmak kaldırsın..yok sadece mırmır veya çipura beklerim diyenler parmak kaldırmasın. yani şunu söylemek istiyorum.. gidilen yer öyle bir koy yada ortam olsunki bir taraftan 1/2 kamış yemli atılıp zilleri takılsın diger bir kamış ile de kefal beklensin yada zamanına göre zargana ya çalışılsın mesela yoncaköy burnu kayalıkları gibi hemen derinleşen kıyılarda 3/40 m. ileride orta sularda kupez bile geziyor.. ben geçen sene bir dönem yonca köy sag taraf kayalıklarında dip oltası ile mırmır beklerken top şamandralı 5 iğneli sisteme 1/5m derinlik verip te ceviz kadar ekmek sarınca 10/15 cm lık kupezler saldırıyordu.. sag taraftaki koyda gezen su üstü kefalleri de saymıyorum.hani 3. kol olsa onada bakıcam. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() göksel kardeş geçmiş olsun bende bu hafta sonu kazıklıya gidecektim ama olmadı. anlattığına görede iyiki olmamış .ishak abinin dediği gibi daha erken ama yinede oranın havası bir başka insanı çekiyo sanki, belki önümüzdeki hafta giderim diyorum gidersem durumu buraya rapor ederim akbük tarafına gidecek arkadaşlarda kendini ona göre ayarlar.sağlıcakla kalın.
tüm arkadaşlara rastgele!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
Akbuk-ilk ve son | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 23-11-2006 08:13 |