|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bence herşeyin doğal olanı daha güzel ve sağlıklı.tabi ki ben de zaman zaman kültür balığı tüketiyorum ama lezzet olarak doğal olanını tercih ederim.ishak abinin de değindiği gibi,tek bir suni yemle değil,kendi yaşam alanına göre çeşit çeşit yemle beslenen balık daha sağlıklı oluyor.ama kültür balığının avantaj ise, sürekli gözlem altında oldukları için olası bir hastalık durumunun önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
ayrıca kendi tuttuğum çipura, hele de mangalda pişerse,bu lezzetin üzerine yok sanırım ![]()
__________________
Ulaş Çekiç İzmir-1981 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..-.-...-... -.-..-.-..-.-. |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tilapia ( Tatlı su Çipurası ) Yetiştiriciliği | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 2 | 19-07-2009 21:34 |
Akşam çipurası 900 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-09-2008 10:14 |
Kültür Mantarı | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 10-05-2007 08:23 |
Kültür ve Sanat | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-12-2005 02:21 |
2005 yılının ilk çipurası | hunter2005 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 17-11-2005 19:20 |