|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat bey sbrilino içinden misina geçen şamandıra sıyırtma kurşunmudur veya başka bir şamandıra çeşidimi?
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ishak abi... o keçi tulumu mükemmel bi balık çekiçidir... hatta şu üçgen penir olarak bilinen peyniri küçüp küpler halinde doğrayıp kurutarak bazı tatlısu ve deniz balıklarında kullanıyordum... özellikle suyunu sazan için hamur yapımında kullanıyorum...peynirin hemen her türlüsü, atıkları işe yarıyor...
tatlısuda organizasyon için sanırım haziranı beklemek gerekecek... yasak başladı... hazirana kadar denizde oyalanın biraz derim ben ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 29-03-2007 " tarihinde saat 10:04 itibariyle Emre tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... Bu mesaj en son " 29-03-2007 " tarihinde saat 14:55 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Torbalı/çaybaşından sonra Selçuk yolu üzeri bu günlerde büyümeye başlamış arkadaşlar kocamanlar hemde..
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() muvaffak abi çok değişik bir bilgi oldu bu,adıma teşekkür ederim.demekki bizim sazanlar sarhoşluktan hep oltaya atlıyolarmış
![]() tago bu arada bişey sormak istiyorum yakınlarda bir aktivite varmı... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine fikrim geldi | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 30 | 22-10-2010 00:11 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |